Bedrijfsfitness

 

Fitte medewerkers, hecht team en correcte uitvoering.

Bedrijfsfitness heeft veel positieve resultaten voor een bedrijf. Denk hierbij aan hogere productiviteit van de werknemers maar ook minder ziekte verzuim en een positieve werksfeer. De laatste jaren is bedrijfsfitness populairder dan ooit. De dure personeelsuitjes worden vervangen door een goed te betalen wekelijkse of maandelijkse groepslessen waar zowel wordt gewerkt aan de gezondheid van het personeel als het teamgevoel binnen het bedrijf of de afdeling van het bedrijf. Wil jij ook een gezond team en een positieve werksfeer door gebruik te maken van bedrijfsfitness? Meld je dan hier aan.

Waarom Mosso Trainers?

Mosso trainers is gespecialiseerd in het geven van fitnesslessen aan bedrijven of afdelingen van bedrijven. De groepslessen zullen in het teken staan van samenwerken. Er zal worden gewerkt aan het teamgevoel binnen de groep maar ook aan een gezonder en fitter lichaam.

Binnen de groepslessen zal er naast teambuilding ook gekeken worden naar individuele prestaties. Waar wij individuele tips kunnen geven voor buiten de groepslessen zullen wij dit zeker niet nalaten.

Het doel wat wij voor jouw bedrijf zullen nastreven is een gezonde, positieve en vrolijke werksfeer. Wij als Mosso kunnen niet wachten om jouw bedrijf fitter en gezonder te maken dan ooit tevoren. Voor eventuele vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

Voordelen bedrijfsfitness

Fitte medewerkers

Door de groepslessen zullen de werknemers binnen jouw bedrijf fitter en gezonder zijn dan ooit. Dit zal resulteren in een hoge productiviteit!

Teambuilding

Binnen de fitnesslessen zal er gefocust op samenwerken. Elke opdracht zal een team-element bevatten. Hierdoor ontstaat een sterk teamgevoel.

Nog veel meer

Naast gezonde werknemers en teambuilding heeft bedrijfsfitness nog veel meer voordelen. Genoeg redenen dus om als bedrijf mee te doen.