Dorina Mostert

Bokstrainer

Mijn naam is Dorina Mostert, bokstrainer bij Mosso Trainers. Nadat ik door lange blessures moest stoppen met voetballen ben ik assistent trainer geworden. Ik richtte mij toen vooral op de conditie, kracht en balans verbeteren van de spelersgroep, dit zorgde direct ook dat iedereen een stuk minder blessure gevoeliger raakte. Zelf ben ik in de sportschool aan het werk gegaan met mijn revalidatie door middel van krachttraining onder begeleiding.

Van hieruit ben ik gaan boksen bij Mosso en enorm verslaafd geraakt aan deze sport. De sport maakte mij zowel lichamelijk als mentaal fitter dan ooit. Ik ben mij verder gaan verdiepen in het lesgeven in boksen. 

In mijn lessen probeer ik mijn passie voor boksen en een gezonde levensstijl op de groep over te brengen. Mijn boks lessen zijn gebouwd rond samenwerken. De boks lessen zullen resulteren in naast veel plezier ook een beter uithoudingsvermogen en een krachtig lichaam. Ik vind het leuk om groepen les te geven waarin een ieder zich graag in het zweet werkt met een lach op zijn gezicht.

Specialiteiten

Boksen en Kickboxen

Ik geef zowel boks als kickboxtraining. In de lessen zal er veel gelachen en samengewerkt worden. Er zal worden gewerkt aan boks technieken, conditie en kracht. Doe jij ook mee?

Boek je proefles met korting

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Vraag vrijblijvend een proefles aan en ontdek wat we kunnen doen samen!