Sale!

Online Personal Training – 1 les – Partnerdeal Fitnessyogashop.nl

40,00

Heb je een van de actieproducten gekocht van Fitnessyogashop.nl? Gaaf! Als partner bieden we je een online personal training aan, om correct met de aangekochte producten aan de slag te gaan. Zo oefen je onder begeleiding de perfecte uitvoering van de mogelijkheden hiervan.

Ontvang jouw coach via Skype en train gedurende 40 min online. Leer hoe je je fitness producten kunt gebruiken, welke work-outs jouw resultaten brengt en vooral leuk zijn om te doen. Je krijgt tijdens de sessie uitleg over meerdere oefeningen die je gedurende de week kunt uitvoeren.

Na aankoop van dit product word je gebeld door een van onze coaches om een afspraak in te plannen.

Meer Online Personal Training?

Tijdens ons uitgebreide Online Personal Training pakket krijg je persoonlijke hulp met het behalen van je doelen thuis of op locatie. Makkelijk tijdens de Corona lockdown, of als je niet de tijd, het geld of de behoefte hebt aan fysieke personal coaching. Hoe dan ook, wij leren je de correcte uitvoering om correct te trainen met minder kans op blessures. Om te starten doen we een intake gesprek waarbij we het hebben over je huidige fitness niveau, voeding- en trainingsgewoontes. We stellen samen je doelen vast en plannen de sessies in. Je ontvangt bijvoorbeeld wekelijks advies met nieuwe training- en eventueel voedingsadvies.