Train met een doel

Mosso trainers werken doelgericht. De drie belangrijkste vragen zijn dan ook: ‘Wat wil ik?’ ‘Waarom wil ik dit?’ en ‘Hoe ga ik dit bereiken?’. Trainingsdoelen helpen je op weg om een specifiek meetbaar doel voor jezelf te bepalen. Houd het wel acceptabel, realistisch en bepaal de duur van het proces samen met je trainer. Onze personal trainers begeleiden je graag met de juiste strategie naar je doel. Hieronder vind je meer informatie over verschillende trainingsdoelen.

Corona symptomen bestrijden

Zowel fysiek als mentaal heeft het gevolgen wanneer je een klap hebt gehad van COVID-19. Wij hebben een herstelprogramma ontwikkeld om je lichaam weer fit en gezond te maken. We kijken samen wat geschikt is voor jouw herstel.

Correcte techniek aanleren

De juiste houding en techniek tijdens het trainen zijn van groot belang. Tijdens onze trainingen besteden we hier dan ook veel aandacht aan. Voorkom blessures en leer hoe je correct fitness oefeningen uitvoert, ook als je zwaarder wil trainen.

Afvallen

Voeding is essentieel voor het behalen van je fitness doelen. Wanneer afvallen of vetverlies je trainingsdoel is, hebben wij de juiste kennis in huis om hiervoor een persoonlijke fitness aanpak te maken. Lees hier meer informatie over de juiste aanpak.

Corrigeren van houding

Het corrigeren van de verkeerde houding, zowel tijdens het sporten als hierbuiten, zorgt ervoor dat je makkelijker beweegt. Onze trainers helpen je hier graag bij. Neem contact op om te bepalen wat wij voor u kunnen betekenen.

Spieropbouw

Spieropbouw is niet makkelijk. Het is een kwestie van de juiste aanpak en de juiste kennis. Weet je niet waar je moet beginnen of wil je een planning die wel werkt? Onze experts op het gebied van krachttraining kijken graag samen naar een aanpak die je leidt naar jouw doel. 

Boek je proefles met korting

Benieuwd wat ons team voor je kan betekenen? We helpen je graag. Boek nu een proeftraining om te zien hoe wij je fitness doelen aanpakken!