Herstel programma voor covid -19

Helaas hebben we op dit moment allemaal te maken met het nieuwe virus Covid -19 en de situatie lijkt steeds erger te worden. Ons Nederland is nu een van de grootste brandhaarden van Europa.  Velen van ons gelukkig nog alleen uit het nieuws maar voor velen is dit niet meer zo. Of je nu zelf ziek bent geweest of casussen uit familiare, vriendenkring of zelfs binnen het bedrijfsleven maken we het steeds meer mee dat het virus is geïntrigeerd in ons dagelijks leven en tot onze realiteit behoord.

Voorkomen van het virus is heel moeilijk. En daarom moeten wij ons erop voorbereiden of ervan herstellen. Leef gezond en eet gezond is wat we overal horen. Maar hoe doe ik dat?

Hoe krijg ik mijn lijf weer fit en gezond vooral na het covid virus. In dit herstel programma per

We hebben MOETEN veranderen in ons normaal en we moeten voorbereid zijn op het mogelijke. Zowel fysiek als mentaal heeft het gevolgen wanneer je ziek bent of herstellende van dit virus.

Leef gezond en eet gezond!

Maar ….Hoe doe ik dat? 

Hoe krijg ik mijn lijf weer fit en gezond?

Cardiovasculaire training draagt bij aan een sterk hart en vergroot de longcapaciteit. Maar is vaak moeilijk en erg intensief wanneer je aan het herstellen bent van de ziekte en van de schade wat onder andere aan luchtwegen en longen is aangedaan.

Krachttraining zorgt ervoor dat het lichaam op een relaxte manier zuurstof kan opnemen en daardoor  de algehele uithoudingsvermogen verbeterd. Waardoor je zult ervaren dat je met voldoende energie niet alleen de training maar ook de hersteltijd (bijvoorbeeld spierpijn) doorkomt. Na iedere sessie zal je meer energie en “lucht” ervaren waardoor de levenskwaliteit verbeterd.

Fysiek versterken maar ook mentaal een Boost doormiddel van een gepersonaliseerd programma die wij voor jou kunnen verwezenlijken.

Wat motiveert jou om in beweging te komen?

Natuurlijk doen wij de trainingen geheel volgens de regels van het RIVM. Maar kijken daarbij ook wat jou prikkelt en het beste bij jou past, en hoe je het snelst progressie in je Fitness zal krijgen en houden en daarmee blijvende veranderingen in je leven kunt realiseren.

Ook bieden wij online of buiten trainingen aan als je nog niet de sportschool in wilt.