Bootcamp

Wat is er nou leuker dan samen met vrienden of collega’s trainen naar een gezamenlijk doel in de vorm van een bootcamp? Precies, helemaal niets. Maar welk doel willen jullie bereiken binnen de leuke interactieve bootcamps van Mosso? Er zijn veel opties, maar laten we kort kijken naar welke optie het best bij u past.

Binnen Mosso is het aanbod erg breed. Er kan namelijk gekozen voor meerdere soorten bootcamps en pakketten. Bij de bootcamps die je los of in abbonementsvorm kan boeken zal de groep onder leiding van een personal trainer zowel werken aan de conditie, kracht als groepsdynamiek. Dit zal gebeuren door binnen de bootcamp een goede afwisseling van zowel kracht-, conditionele- als groepsoefeningen te doen. Vooraf aan deze bootcamp kan je als groep natuurlijk aangeven of je meer kracht of conditie wilt doen tijdens de training.

Naast de “algemene” bootcamp kan er ook gekozen worden voor een ander soort bootcamp. Namelijk een bootcamp waarbij gekozen kan worden voor een specifieke sport of juist enorm veel cardio. De sporten waaruit gekozen kunnen worden zijn de vechtsporten: boksen, kickboksen en MMA (mixed martial arts).