John van der Sluis

Mindful (Boks) Trainer & Coach

Voor mij is het leven één groot avontuur. Met als visie dat ‘gelukkige mensen hun eigen avontuur’ worden. Na mijn 3 B’s (burn-out, baan kwijt en blut) ging ik het avontuur met mezelf aan. Ik ontwikkelde mezelf tot o.a. tot Mindfulness Trainer en liep meerdere pelgrimages naar Santiago de Compostela en trekkings in Nepal, onder andere met kansrijke jongeren. Zo kreeg ik weer rust, richting en een route in mijn leven. Dat maakte me blij. Op speelse, ervarende lerende wijze nodig ik je uit het avontuur met jezelf aan te gaan. Op weg naar zelf-ontdekking en groei. Met een dieper inzicht in je denken, voelen en handelen. Zodat je bewust in actie komt op weg naar je doelen. Met uiteindelijk weer innerlijke rust, positieve energie en plezier in je leven, werk of business.

Opleiding:

Na een marketing carriere heb ik me omgeschoold tot Wandel-, Mindfulness- en NLP-trainer. Voor mijn verdere persoonlijke- en professionele groei heb ik daar ook nog Adem Coaching, Wim Hof Methode en Bokscoaching aan toegevoegd. Daarnaast heb ik meerdere groepen jongeren en volwassenen als coach begeleid in pelgrimages naar Santiago de Compostela en trekkings in Nepal.

Specialiteiten

Mental Coaching

Met behulp van de MBSR-methode (Mindfulness Based Stress Reduction) van Jon Kabat-Zinn ga je gerichte aandacht geven in het hier en nu, zonder direct te reageren op datgene wat zich aandient.

Zo kom je los van automatische stress verhogende reacties in je denken, voelen en handelen. Voor innerlijke rust.

Bokscoaching

Op basis van ervaringsgerichte boks oefeningen wordt het denken even stop gezet en ontstaat er van nature een lichaamsbewustzijn. Dat geeft je een dieper inzicht in je denken, voelen en handelen. En de mogelijkheid om van de ervaring direct zaken anders aan te pakken met betrekking tot een gestelde coachvraag.

Mindful Boksen

In een mix van Mindfulness (Mindful Boksend Stress Reduceren) en Boks Coaching ga je op ervarende lerende wijze aan de slag voor weer innerlijke rust, positieve energie en plezier in je leven, werk of business.

In 8 ronden doorloop je de thema’s: 1. doorbreken automatische piloot, 2. omgaan met tegenslagen, 3. bewust ademen, 4. bij je tegenstander blijven, 5. toelaten wat is, 6. bewust worden van je mindset , 7. goed voor jezelf zorgen en 8. persoonlijk gameplan maken.

Boek je proefles met korting

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Vraag vrijblijvend een proefles aan en ontdek wat we kunnen doen samen!