LETITIA

PERSONAL TRAINER

Ik als Personal trainer zal je altijd blijven enthousiasmeren te blijven bewegen, dus blijven trainen om fit en gezond te blijven.

Geboren in Paramaribo en opgegroeid in Coronie. In 1980 begon ik met hardlopen, vijf jaar later verliet ik Suriname en vertrok ik naar Nederland. Daarna raakte mijn atletiekcarrière in een stroomversnelling en deed ik in 1988 mee aan mijn eerste Olympische Spelen in Seoul.

Na de Spelen wist ik één ding zeker: ik wilde geen meeloopster zijn, maar tot de wereldtop behoren! Dat is me aardig gelukt. Ik werd de succesvolste Surinaamse atlete ooit.

Zo staan er meerdere Zuid-Amerikaanse records op mijn naam: 800 m, 1000 m, 1500 m outdoor en indoor en 3000 m indoor. Daarnaast ben ik ook houder van de Surinaamse records van alle afstanden tussen de 400 m en de 10000 m.

In 2005 liep ik mijn laatste WK in Helsinki. Na 20 jaar beëindigde ik mijn internationale atletiekcarrière. Het was een geweldig avontuur, waar ik ontzettend veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. 

Even terug naar 1999. Ik trainde toen één seizoen mee op Cuba. Deze woorden van mijn toenmalige Cubaanse coach ben ik nooit vergeten: 

“Sport moet als bloed door je aderen stromen” 

Hij had gelijk. Nu mijn mooie topsportcarrière voorbij is, help ik anderen fit te worden. Sport zal altijd door mijn aderen blijven stromen.

Specialiteiten

SHAPE & TONE

Jij bent vast klaar voor de uitdaging! Je ziet jezelf al in topvorm met een strak, afgetraind lichaam waarin de lijnen van je spieren duidelijk zichtbaar zijn. Maar we weten allemaal dat dit niet vanzelf gebeurt. Het goede nieuws is dat jij met de juiste inzet jouw doelen op het gebied van ‘shape & tone’ kunt bereiken. Dus laten we aan de slag gaan en die droomlichaam verwezenlijken!

FITTER WORDEN

Fitter worden kan op vele manieren. Door meer te bewegen, gezonder te eten en genoeg te slapen kan je je lichaam en geest sterker maken. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Na verloop van tijd zal je merken dat je meer energie hebt, en dat het fittere gevoel je motiveert om door te gaan. Onthoud dat kleine stapjes ook grote veranderingen kunnen teweegbrengen, dus wees trots op jezelf en blijf werken aan je fittere versie!

SPIEROPBOUW

Spieropbouw kan een uitdaging zijn, maar het is zeker de moeite waard. Door regelmatig te trainen met gewichten of met behulp van lichaamsgewicht oefeningen, kan je je spieren sterker en groter maken. Het is belangrijk om een gebalanceerd trainingsprogramma te hebben dat zich richt op verschillende spiergroepen en dat aangepast is aan jouw niveau en doelen.

Boek je proefles met korting

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Vraag vrijblijvend een proefles aan en ontdek wat we kunnen doen samen!