Rose van Leeuwen

Personal Trainer

Mijn Missie: Sporters bewust maken hoe belangrijk het is om een healthy levensstijl na te streven.

Als voedingsdeskundige / lifestyle coach help ik je om stapsgewijs de juiste keuzes te maken en begeleid ik je naar een gezonde en bewuste leefstijl. Of je nou wilt afvallen, aankomen, je energieker wilt voelen of gewoon fit wilt zijn. Zonder crash diëten of calorieën tellen maar door gezonde en de goede voeding te eten. Goede voeding heeft een sterke, positieve invloed op lichaam en geest. Daarom is het zo belangrijk om zo gezond mogelijk voor je lijf te zorgen!

Ik ben iemand die het heel belangrijk vindt om zo gezond en fit mogelijk door het leven te gaan. Ik geloof dat door gezond te zijn je meer energie en levensgeluk zult gaan ervaren. En wie wil dit nou niet gezond en gelukkig zijn? Door jaren ervaring met voeding, sport, yoga en meditatie kan ik mezelf een ervaringsdeskundige noemen. Daarom wil mijn ervaring heel graag delen met mensen die hier meer over willen weten.

Opleidingen:
HBO Fitness Trainer Level , AALO opleidingen
HBO Voedingsdeskundige Civas
HBO Mental Coaching, Hogeschool Rotterdam

Persoonlijk op maat gemaakte voedingsschema

Als voedingsdeskundige / mental coach help ik je om stapsgewijs de juiste keuzes te maken en begeleid ik je naar een gezonde en bewuste leefstijl.

Heb jij doelen om jouw levensstijl te willen verbeteren of te willen veranderen dan kan ik jou daar zeker bij helpen om die doelen ook daadwerkelijk te gaan behalen. Of je nou wilt afvallen, meer spiermassa wilt of gewoon fit wilt worden het is allemaal mogelijk. Ik heb verschillende trajecten die ik kan aanbieden. Ik geloof dat als je echt veranderingen wilt aanbrengen in je levensstijl je daar wel wat de tijd voor moet nemen. Samen kunnen wij daar in kleine stapjes naar toe werken om zo daadwerkelijk blijvende veranderingen in je leven aan te brengen.

I

Verschillende trajecten mogelijk

Mosso trainers biedt verschillende trajecten aan. Die bestaan o.a. uit een intakegesprek, coaching gesprekken, op maat gemaakte voedingsplannen, wekelijks tips, recepten en elke week een contact moment om te kijken hoe het met je gaat.

Ik kan dit niet alleen. Uiteindelijk moet je het zelf gaan doen dus motivatie is hierin heel belangrijk. Ik zal je daarbij ondersteunen. Zo werken we samen naar jouw gestelde doelen. Als je jouw doelen hebt behaald was het alle energie allemaal waard.

In een paar maanden tijd zal je leren om jouw levensstijl zo aan te gaan passen dat je gezond en fitter kunt gaan worden. Leren en ervaren wat gezonde voeding doet met je lijf. Dus loop je al langer te denken om dit te willen gaan doen, maak gewoon een afspraak en ga voor een gezond en fitter leven.

Boek je eerste consult met korting

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Vraag vrijblijvend een proefsessie aan en ontdek wat we kunnen doen samen!