Online Personal Training (4 sessies)

199,00

Category:

DescriptionWil je trainen in de comfort van je eigen huis in plaats van de sportschool?

Dat kan!

Ontvang jouw coach via Skype en train wekelijks gedurende 40 min online. Leer welke work-outs jouw resultaten brengt en vooral leuk zijn om te doen. Je krijgt tijdens de sessie uitleg over meerdere oefeningen die je gedurende de week kunt uitvoeren.

Na aankoop van dit pakket word je gebeld door een van onze coaches om doel en planning te bespreken van de 4 weken sessies van dit pakket.

Het aanschaffen van fitnessmaterialen thuis is geen vereiste. Soms is het echter wel handig en kunnen we je voorzien van advies. Zo oefen je onder begeleiding de perfecte uitvoering van de mogelijkheden hiervan.

Online Personal Training

Tijdens Online Personal Training krijg je persoonlijke hulp met het behalen van je doelen thuis of op locatie. Makkelijk tijdens de Corona lockdown, of als je niet de tijd, het geld of de behoefte hebt aan fysieke personal coaching. Hoe dan ook, wij leren je de correcte uitvoering om correct te trainen met minder kans op blessures. Om te starten doen we een intake gesprek waarbij we het hebben over je huidige fitness niveau, voeding- en trainingsgewoontes. We stellen samen je doelen vast en plannen de sessies in. Je ontvangt bijvoorbeeld wekelijks advies met nieuwe training- en eventueel voedingsadvies.